Backstage

Ehdoton heittäytyminen suhteeseen on peli jossa ranskalaisilla on kotikenttäetu. Tavalla tai toisella muotopuolet pariskunnat ovat käyneet tunnekuohun vimmalla päin kohtaloa…

Backstage

Ehdoton heittäytyminen suhteeseen on peli jossa ranskalaisilla on kotikenttäetu. Tavalla tai toisella muotopuolet pariskunnat ovat käyneet tunnekuohun vimmalla päin kohtaloa kautta ranskalaisen elokuvahistorian. Emmanuelle Bercot on kehittänyt kaavaan uudet mausteet ja ohjannut riipivän kuvauksen nuoren fanin ja kylmän diivan suhteesta.

Puuduttava lähiöarki ratkeaa kylmäksi tosi-tv -parodiaksi, kun iso kuvausryhmä rynnii Lucien (Le Besco) kotiin. Kaikki menee jakeluun livenä, kun Blondie-tyylinen Lauren esittää Lucielle tämän suosikkikappaleen iholle käyvästi. Lucie romahtaa. Diiva heivataan takaisin limon kyytiin ja kohti Pariisin luksuskortteleita. Lucie ei pääse elämyksestä eroon, vaan liftaa diivan perään Pariisiin, keinottelee tiensä tämän lähipiiriin, ja pääsee epävirallisen uskotun ja epämukavien henkilökohtaisten pulmien hoitajan rooliin.

Varietyn mukaan diiva on emotionaalisesti yhtä pihalla kuin hänen seuraajansa. Ohjaajan mukaan tunteiden piinaama nainen on hauras ja kivenkova samaan aikaan. Siinä koko Backstagen mojo. Samalla pääsee vertaamaan proffisfanien sisäpiirin kuvioita ja ammattidiivojen karvasta arkea.

ENSI-ILTA

20.10.2006

Emmanuelle Bercot
115 min
2005
ranska
suomi
Ikäraja ei vielä tiedossa Sisältää seksiä
d

"Tuctr ali aeni sollicki muis sed nibh vl a sit amet nibh vulpate. Lorem tu ipsn gravida nibh vel velit."

- Time Magazine

d

"Duis sed nibh vl a sit amet nibh vulpate. Lorem tu ipsn gravida nibh vel velit auctr ali aeni sollicki."

- Wired Magazine

d

"Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctr ali aeni sle klic conse quat ipsutis sem nibh id elit. Duis selnbh."

- The Guardian