Capricciosa

Reza Bagher on tällä hetkellä Ruotsin kuumin ohjaajanimi. Capricciosa sai juuri suurisuuntaisen Ruotsin ensi-iltansa elokuussa. Mikael Niemen romaaniin pohjaavan Vittulanjänkän…

Capricciosa

Reza Bagher on tällä hetkellä Ruotsin kuumin ohjaajanimi. Capricciosa sai juuri suurisuuntaisen Ruotsin ensi-iltansa elokuussa. Mikael Niemen romaaniin pohjaavan Vittulanjänkän kuvaukset saatanee purkkiin juuri Rakkautta & Anarkiaa festivaalien aikaan.

Capricciosa voisi olla Ruotsin vastaus Bend It Like Beckhamille: Malmon lähiössä vanhempiensa ja kahden sisaruksensa Johannan ja Oliverin kanssa onnellista perhe-elämää viettävä Henrik (loistava Linus Nilsson läpimurtoroolissa) on 17 ja ammattilaisura jalkapallon parissa näyttää mahdolliselta. Syöpä vie äidin ja perhe joutuu tuuliajolle. Faija (Ruotsin eturivin näyttelijöitä, Rolf Lassgård) ei kestä surua, pettää lastensa luottamuksen ja parkkeeraa itsensä puiston penkille pullo kainalossa. Lapset joutuvat pärjäämään keskenään. Salailemaan vanhempien puuttumisen sossun virkailijoilta — rajun vesisodan lomassa. Sitten ovikello soi ja Elvira astuu kolmen sisaruksen elämään. Henrikille se on rakkautta ensi silmäyksellä.

ENSI-ILTA

28.11.2003

Reza Bagher
Linus Nilsson, Rålf Lassgård, Corina M Johansson, Noomi Rapace, Moreae Myrgren-Johansson, Matias Bergsten
115 min
2003
ruotsi
suomi
Ikäraja ei vielä tiedossa Voi aihetuttaa ahdistusta
d

"Tuctr ali aeni sollicki muis sed nibh vl a sit amet nibh vulpate. Lorem tu ipsn gravida nibh vel velit."

- Time Magazine

d

"Duis sed nibh vl a sit amet nibh vulpate. Lorem tu ipsn gravida nibh vel velit auctr ali aeni sollicki."

- Wired Magazine

d

"Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctr ali aeni sle klic conse quat ipsutis sem nibh id elit. Duis selnbh."

- The Guardian